Giant Store

 

 

Giant Store Burgum is een fietsenwinkel in de showroom van AutoSchat. De medewerkers van Giant Store Burgum voorzien (potentiële, beginnende en gevorderde) fietsers van de meest geschikte fiets aan de hand van goed onderbouwde adviezen en de wensen van de klant, waarbij de klant en het aanbod centraal staan. Het betreft stadsfietsen, elektrische fietsen, transportfietsen, mountainbikes, racefietsen en andere sport- en fitnessfietsen van het merk Giant. Daarnaast biedt Giant Store Burgum ook een ruim assortiment fietsaccessoires en fietsonderdelen van Giant en andere ‘supporting brands’ aan,  te weten Shimano en AGU.

Reparaties
We nemen reparaties van alle merken aan. Bij ons kun je terecht met kleine reparaties of om onderdelen/accessoires te (de)monteren, maar ook voor technisch ingewikkelde herstelwerkzaamheden aan (elektrische) fietsen.

Repair And Go!
Heb je een kleine reparatie en valt deze onder Repair And Go!? Dan kun je wachten op je reparatie terwijl je een kopje koffie drinkt.

Wat staat er in de winkel?
Onze vestiging aan de Florynwei 5 in Burgum is een Giant Store met een Giant ‘experience’. Overal waar je kijkt en bent, kom je in aanmerking met Giant. Dit resulteert in een ervaring die je zeker nog even bij blijft! Maak je (nieuwe) fiets compleet met accessoires en aanvullende onderdelen uit het ruime assortiment van Giant. Niet alleen accessoires en onderdelen van Giant vind je bij ons. Ook (‘supporting’) merken als AGU, Shimano, Fastrider,

Ik wil graag een Giant!
Dat kunnen we ons goed voorstellen! We zien immers dat fietsen van Giant regelmatig genomineerd worden voor ‘Fiets Van Het Jaar’ en ook daadwerkelijk er met het goud van door gaan.

De beste optie is om eens langs te komen in onze winkel. We kunnen u dan optimaal adviseren. Aan de hand van uw wensen wordt er samen voor u gezocht naar de juiste fiets. Even proefrijden? Geen probleem, mits het weer het toelaat.

Weet je al precies wat je wil? Neem contact met ons op en we zetten uw nieuwe fiets met bijbehorende (bestelde) accessoires voor u klaar; betalen kan gewoon in de winkel.

Kom je even langs?
Florynwei 5
9251 MP Burgum

Of geef ons een belletje
0511 - 43 13 86

U kunt ons ook mailen
info@autoschat.nl

Maak online uw afspraak
direct een afspraak bij AutoSchat