Onderhoud

Onderhoud voor uw auto bij AutoSchat
Voor iedere auto is regelmatig onderhoud essentieel. Dit zorgt er voor dat uw auto optimaal presteert, betrouwbaar en veilig blijft. Tijdens de werkzaamheden bij groot onderhoud controleren wij uw auto op talloze punten. Hierdoor verzekeren wij u ervan dat u weer veilig de weg op kunt. AutoSchat verzorgt compleet auto onderhoud voor autobezitters. Vele klanten uit o.a. Hurdegaryp, Tietjerk, Burgum, Veenwouden, Drachten en Leeuwarden weten onze werkplaats al jaren naar tevredenheid te vinden.Wanneer is onderhoud aan uw auto nodig?
Wanneer uw auto onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het merk en type. De fabrikant van uw auto bepaalt na hoeveel kilometer een onderhoudsbeurt plaats dient te vinden. Dit is doorgaans om de 15.000 of 30.000 kilometer en in ieder geval één keer per jaar. Heeft uw auto onderhoud nodig? Maak direct een afspraak met AutoSchat of neem voor meer informatie over onderhoud contact met ons op.


Een onderhoudsbeurt van AutoSchat is geschikt voor alle merken en type auto’s. Ieder belangrijk onderdeel komt tijdens een onderhoudsbeurt aan de orde, ongeacht uw type voertuig. Zo wordt de motorolie ververst, het oliefilter vervangen en wordt de auto op alle belangrijke zaken geïnspecteerd. AutoSchat garandeert dat uw auto veilig en betrouwbaar is. Dankzij universele onderdelen bij AutoSchat blijft ook het onderhoud van uw auto betaalbaar.


Op het gebied van onderhoud en reparatie bieden we u o.a.:

-  APK controle;
-  Kleine onderhoudsbeurt;
-  Grote onderhoudsbeurt;
-  Computer uitlezen / Diagnose stellen;
-  Schadeherstel;
-  Vervangend vervoer

Kom je even langs?
Florynwei 5
9251 MP Burgum

Of geef ons een belletje
0511 - 43 13 86

U kunt ons ook mailen
info@autoschat.nl

Maak online uw afspraak
direct een afspraak bij AutoSchat