g
 

Onderhoud

Onderhoud voor uw auto bij AutoSchat

Voor iedere auto is regelmatig onderhoud essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat uw auto optimaal presteert en natuurlijk betrouwbaar en veilig blijft. Tijdens de werkzaamheden bij groot onderhoud controleren wij uw auto op maar liefst 4 punten. Hierdoor verzekeren wij u ervan dat u weer veilig de weg op kunt. AutoSchat verzorgt compleet auto onderhoud voor autobezitters in de regio. Dankzij  bereikbaarheid AutoSchat vestiging weten ook klanten uit o.a. Hurdegaryp, Tietjerk, Veenwouden, Drachten, en Leeuwarden onze werkplaats naar volle tevredenheid te vinden.

Wanneer is onderhoud aan uw auto nodig?

Wanneer uw auto onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het merk en type. De fabrikant van uw auto bepaalt na hoeveel kilometer een onderhoudsbeurt plaats dient te vinden. In het instructieboekje van uw auto staat ook vermeld wanneer dit nodig is. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Maak direct een afspraak met AutoSchat of neem voor meer informatie over onderhoud contact met ons op.

Een onderhoudsbeurt van AutoSchat is geschikt voor alle merken en type auto’s. Ieder belangrijk onderdeel komt tijdens een onderhoudsbeurt aan de orde, ongeacht uw type voertuig. Ook wordt de motorolie ververst, het filter vervangen en wordt de auto op alle belangrijke zaken geïnspecteerd. AutoSchat garandeert dat uw auto veilig en betrouwbaar is. Dankzij voordelige, universele onderdelen van AutoSchat blijft onderhoud betaalbaar.

Onderhoud voor uw diesel auto

AutoSchat biedt ook onderhoud voor diesel auto’s aan. Ook voor uw diesel auto garandeert AutoSchat u  lage onderhoudskosten en een hoge kwaliteit. Maak direct een afspraak voor onderhoud aan uw dieselvoertuig.

Op het gebied van onderhoud en reparatie bieden we u o.a.:

  • APK-keuring
  • Uitlezen/ diagnose stellen
  • onderdelen/accessoires
  • Gebruikte onderdelen
  • Autoschadeherstel